Karoline Sætre og Øyvind Novak Jenssen (Kvae og Bark)

 • Taxi Take Away avd. Oslo (2021)
 • Performance/relasjonelt arbeid
  Varighet cirka én dag
  Pris på forespørsel

  Søndag 10. oktober
  Tlf. 412 64 624
  Telefonlinjen for bestilling er åpen fra kl. 10.00–14.00 i perioden 4.–9. oktober, eller til det er fullbooket.

  Taxi Take Away avd. Oslo er en performance i form av en take away-tjeneste. Publikum oppfordres til å ringe inn til prosjektets telefonsentral 412 64 624. På dette nummeret kan man bestille en rett komponert spesielt for Høstutstillingen, bestående av råvarer som kunstnerne bak Kvae og Bark har sanket i Oslo. Over telefonen blir publikum også introdusert for et narrativ knyttet til råvarene, og blir slik kjent med kunstnernes blikk på både spesifikke planter og steder. Kunstnernes siste forberedelser av måltidet vil foregå på Høstutstillingen, slik at publikum som ikke har mulighet til å bestille måltidet likevel kan se verket utfolde seg. Måltidet er tilgjengelig i begrenset antall, og kan bestilles innenfor de angitte åpningstidene.

 • Debuterte i 2021
 • Karoline Sætre (f. 1992 på Elverum) er oppvokst i Trysil, hvor hun bor og arbeider. Sætre har en bachelorgrad fra Kunstakademiet i Trondheim og en mastergrad fra Konsthögskolan i Malmö. Blant Sætres siste prosjekter finner vi separatutstillingen «Grensen er en strek er en tanke» på Trondhjems Kunstforening og gruppeutstillingen «GYMSAL» i den gamle gymsalen på LKV (Trondheim).

  Øyvind Novak Jenssen (f. 1988 i Drammen) bor og arbeider i Trysil. Han har en bachelorgrad fra Kunstakademiet i Trondheim og fullførte nylig sin mastergrad ved Kunsthøgskolen i Oslo. Jenssen har vist arbeider ved blant annet Nordnorsk kunstnersenter (Svolvær). 

  Kvae og Bark har nylig gjort prosjekter som Taxi Take Away for Barents Spektakel (Kirkenes) og Et flytende måltid for festival Open Out (Tromsø), samt installasjonen Å spise er å veie opp, og å dele ut på Surnadal Billag (Surnadalsøra) med tilhørende performative middag.