Jo Mikkel Sjaastad Huse

 • Profound Statement (2021)
 • Performance
  Varighet 10 min
  Pris på forespørsel

  Medvirkende: Eli Mai Huang Nesse (stemmeskuespill)

 • Debuterte i 2022
 • En deprimert bil snakker om arbeidet, om utmattelsen, om det monotone og uendelige, om å fortsette og fortsette og fortsette, om å bære og briste i en abstrakt loop, som en bestanddel i en uforståelig maskin – og om muligheten til å gjøre opprør, kanskje bare ved å endelig hvile, eller ved å forsøke å bli en saksofon – noe helt annet enn arbeidet, en overdøvende lyd, et hyl, et tut, en enorm, plutselig forandring.

  Profound Statement er en ti minutter lang performance fremført av en tom bil parkert foran Kunstnernes Hus i skumringen.

  Performancen er utviklet i samarbeid med Vandrestaven Udstillingspunkt

 • Jo Mikkel Sjaastad Huse (f. 1991 i Oslo) bor og arbeider i Oslo. Han har bachelorgrad fra Kunstakademiet i Bergen og mastergrad fra Kunstakademiet i Oslo. I tillegg har han gjennomført forfatterstudier ved Høgskolen i Telemark (Bø) og UiT Norges arktiske universitet (Tromsø). Huse har blant annet hatt separatutstillinger ved Palmera (Bergen), Galleri Memphis (Oslo) og Galleri Toll (Stockholm), samt vist arbeider ved Galleri BOA i samarbeid med Eirik Abri.