Signe Rosenlund-Hauglid, Ylva Gulpinar, Io Sivertsen, Christa Barlinn Korvald

  • Vi går ned med stil og engangsgrill (2021)
  • Kunstfilm
    16:15 min
    Opplag 4, til salgs 3
    Pris 60 000,–

  • Debuterte i 2022
  • En kunstfilm som utforsker menneskets reaksjon på en klimakrise som virker uhåndterlig.

  • Signe Rosenlund-Hauglid (f. 1995 i Harstad) er oppvokst i Vormsund i Akershus og bor i Göteborg. Med bakgrunn fra journalistikk og kreativ dokumentarregi ved OsloMet – storbyuniversitetet, studerer hun for tiden til mastergrad i regi ved HDK-Valand – Högskolan för konst och design (Göteborg). Rosenlund-Hauglid har regissert kortfilmer som har blitt vist ved blant annet Nordisk Panorama Film Festival (Malmö) og Doc Edge Festival (New Zealand). Dokumentaren Not in Tanzania ble nominert til The Iris Prize i 2021, og mottok hederlig omtale under Bergen internasjonale filmfestival. Hun har tidligere jobbet som journalist i VG, Klassekampen og Morgenbladet.

    Ylva Gulpinar (f. 1994 i Oslo) bor i Oslo og jobber som musiker og lyddesigner. Hun har bachelorgrad fra Den norske filmskolen (Lillehammer) og bachelorgrad i folkemusikk fra Høgskolen i Telemark (Rauland). Gulpinar har lagt lyd på flere kortfilmer og kunstfilmer. I forbindelse med Kunstakademiets avgangsutstilling i 2018 spilte hun på Kunstnernes Hus (Oslo) som del av en performance med Mor Efrony. Hun har også medvirket i en performance ved RAM galleri (Oslo). Ved siden av eget arbeid spiller Gulpinar i det politiske skranglebandet Sliteneliten og har laget 1700-talls fiolinbuer.

    Io Sivertsen (f. 1994 i Oslo) bor i Oslo. Hun har tidligere studert fotografi ved The Royal Academy of Art (Haag), og gikk ut med mastergrad i dokumentarregi ved Den norske filmskolen våren 2022. Sivertsen deltok i 2020 i programmet Canon Student Development Program ved festivalen Visa Pour l’Image (Perpignan i Frankrike), og i 2022 ble hun en del av Futures, en europeisk plattform for fotografi. Arbeidene hennes har blant annet blitt vist på Eye filmmuseum (Amsterdam), San Mei Gallery (London), Kortfilmfestivalen (Grimstad) og kulturplattformen Page Not found (Haag). Sivertsens bilder har vært publisert i Morgenbladet, Aftenposten og magasinet Zweikommasieben.

    Christa Barlinn Korvald (f. 1994 i Oslo) er oppvokst i Tromsø og bor i Oslo, hvor hun jobber som scenograf og kunstner. Korvald har vist arbeider ved blant annet Galleri BOA (Oslo), Kunstverein Leipzig og i Oslos gater. Som scenograf har hun jobbet på Rogaland teater (Stavanger) og Kilden teater og konserthus (Kristiansand).