Statens kunstutstilling,
Høstutstillingen

Formidling

Omvisning for skoler og barnehager

Høstutstillingen er en viktig utstilling for elever som skal lære om dagens kunstuttrykk. Vi kan tilby omvisninger tilpasset barneskolen, ungdomsskolen, videregående og høgskolenivå. Omvisningene tilpasses gruppens behov og ønsker. Vi kan ha inntil fire parallelle grupper på omvisning samtidig.

  • Tirsdag–fredag 09.00–17.00
  • Kl. 09.00–11.00 er utstillingen reservert spesielt for skoleelever i grupper
  • Varighet ca. 45 minutter

Kr. 800,– per gruppe på omvisning. Gratis inngang for elever under 16 år. Studenter over 16 år: kr. 800,– per gruppe + inngang kr. 50,– per person. Avbestilling må gjøres minimum 5 virkedager før omvisningstidspunkt.

Omvisning for private grupper

Utstillingen er aktuell både for kunstorienterte og for den som ønsker å gjøre seg kjent med samtidskunst for første gang. Om dere er en vennegjeng, en bedrift eller en kunstforening har vi erfarne og engasjerte formidlere som kan gi dere en tilpasset omvisning.

  • Tirsdag–fredag 11.00–17.00, hver hele time
  • Varighet ca. 45 minutter
  • Faktura kan sendes i etterkant av besøket

Kr. 1500,– per gruppe + inngang, kr. 80,–  per person. Fra kl.18:00 tilbyr vi private omvisninger for grupper i utstillingssalene. Da er det også mulig med servering av mat/drikke i salene eller i restauranten etter omvisning.

Send e-post for mer informasjon og priser. Avbestilling må gjøres minimum 3 virkedager før omvisningstidspunkt. Dersom gruppen ikke møter eller avbestiller for sent, vil det faktureres.

Booking av omvisninger for